Bushalte Buitenhof Buitenhof

 

HOME

CONTACT

KAMERS

ACTIVITEITEN

REISWEG

 

Reisweg

Buitenhof Brasschaat
Klik op de foto voor het plannetje

Vanuit Brasschaat / St. Job in 't Goor / Schoten / Wuustwezel

Vanuit Brasschaat

Op de autosnelweg E19 tussen Antwerpen en Breda neemt u afrit 4 St. Job in 't Goor.
Op het einde van de afrit gaat u links, over de autostrade naar Brasschaat en Essen.
U rijdt rechtdoor, de eerste straat op de linkerzijde is de Papestraat. Op het einde bevindt zich het Buitenhof.

Vanuit het centrum van Brasschaat volgt u de Bredabaan, (N1), tot in net voorbij het centrum van Maria-ter-Heide. Als u aan het kruispunt met de N117 komt gaat u aan deze verkeerslichten rechtsaf. Het 6de straatje aan uw rechterzijde is de Papestraat. Aan het einde van de straat vindt u het Buitenhof.

Route en dienstregeling buurtbus

De buurtbus rijdt alle weekdagen tussen Maria-ter-Heide en Mariaburg. Als Brasschatenaar kan je hier gratis gebruik van maken

Plannetje van de buurtbus (klik hier)

Dienstregeling buurtbus (klik hier)

Vanuit St. Job in 't Goor

Vanaf de kerk in het centrum van St. Job in 't Goor, gelegen aan de Kerklei, ga je in westelijke richting en neem na ongeveer 60 meter de Brugstraat. Deze baan volg je tot aan de verkeerslichten van de Eikenlei-Brechtsebaan (N115). Hier ga je rechtdoor op de Beukenlei, (N117), tot over de autosnelweg (E19 Antwerpen Breda). Na de snelweg is de Papestraat de eerste straat op je linkerzijde. Achteraan heb je het Buitenhof.

Vanuit Schoten

We vertrekken aan de Markt te Schoten. Markt Richting noordoost volgen en na 30 meter linksafslaan op de Markt. We volgen naast het politiebureau de Gemelenstraat en draaien na 40 meter linksaf op de Vordensteinstraat. Doorgaanh op Den Drenk en Hortsebaan tot aan de Bredabaan (N1 en rechts Carrefour). Hier nemen we de Bredabaan tot aan de Kleine Bareel, hier nemen we de oprit van de E19 richting Breda. Op de autosnelweg E19 tussen Antwerpen en Breda neemt u afrit 4 St. Job in 't Goor.
Op het einde van de afrit gaat u links, over de autostrade naar Brasschaat en Essen.
U rijdt rechtdoor, de eerste straat op de linkerzijde is de Papestraat. Op het einde bevindt zich het Buitenhof.

Vanuit Wuustwezel

We vertrekken aan de kerk van Wuustwezel in het centrum en volgen de Dorpsstraat (N133) tot aan de Bredabaan (N1). Aan deze verkeerslichten gaan we linksaf en volgen de Bredabaan voor ongeveer 8 km, over Gooreind tot aan Maria-ter-Heide. Aan het Kasteel Withof nemen links de N117 richting Schoten, E19, St. Job in 't Goor en volgen voor ongeveer 3 km. De 6de straat op uw rechterzijde is de Papestraat, net voor de autosnelweg. Het Buitenhof vind je op het einde van de Papestraat.

Papestraat 24 • 2930 Brasschaat • tel 03- 651 46 16 • fax 03-653 23 11 • info@buitenhof.be • www.buitenhof.be